Tunnit

Liity tanssiperheeseemme

Nykytanssi

Tutustutaan nykytanssin perustekniikoihin. Tunti sisältää nykytanssille ominaista lattiatekniikkaa, kehon vapaata liikumista tilassa, musiikin ja rytmin yhdistämistä liikkeisiin sekä improvisaatiota. Lisäksi voimaa, notkeutta ja koordinaatiota kehittäviä harjoituksia.

Lastentanssi

Leikinomaisessa muodossa tutustutaan tanssin perusteisiin. Opetellaan työskentelemään yksin, parin kanssa ja ryhmässä. Tutustutaan omaan kehoon ja erilaisiin muotoihin. Opitaan liikkumaan tilassa sekä hahmottamaan oman kehon toimintaa suhteessa ympäröivään tilaan. Tunti sisältää erilaisia musiikki- ja rytmiharjoituksia, luovia improvisaatioharjoituksia ja ikäkaudelle sopivaa tanssitekniikkaa.

Baletti

Opetusta alkeista luokille 1-2. Tunneilla harjoitellaan klassisen baletin liikemateriaalia tanko ja keskilattiaharjoitteiden avulla. Tavoitteena oikean vartalon asennon löytäminen, aukikierto, lihasvoiman ja notkeuden saavuttaminen. Opiskellaan käsien asentojen ja koordinaation hallintaa, musikaalisuutta ja tanssin ilmaisua. Varvastekniikkatunnit luokalta 2 alkaen.

HipHop

Vauhdikas tunti kaikille jotka haluavat oppia tanssimaan katutanssia. Tunneilla harjoitellaan hip hopin perusteita ja tehdään lyhyitä koreografioita eri katutanssilajeja yhdistellen. Tunti kehittää kehonhallintaa, rytmitajua ja koordinaatiota, mutta tärkeintä tunneilla on pitää hauskaa ja löytää tanssin riemu! Tunneilla tanssitaan usein rap-, hip hop- ja r’n b- (rhythm & blues) musiikkiin. Tunnille tarvitset mukavat vaatteet, joissa helppo liikkua sekä kengät ja juomapullon. Tunti soveltuu aloittelijoille.

Akrobatia

Temppuintoilijoille! Akrobatiassa opitaan kärrynpyöriä, kuperkeikkoja, käsilläseisontoja sekä pari- ja ryhmästuntteja. Tunneilla kehonhallinta ja lihaskunto kehittyvät touhutessa ja onkin mainio kaveri normaalien tanssituntien ohelle. Tule tunneille rohkein mielin ja valmiina haastamaan itsensä. Temppujen taso valitaan ryhmän osaamisen mukaan.

Disco/Show

Disco/Show on vauhdikas showtanssin sekä discon sekoitus joka on suunnattu alkeistasolle. Tunneilla harjoitellaan showtanssin perustekniikkaa.

Showtanssi

Tutustutaan showtanssin perustekniikoihin. Tunti sisältää erilaisia rytmi- ja koordinaatioharjoituksia, lihasvoimaa ja notkeutta kehittäviä perussarjoja, isolaatiotekniikkaa, piruettiharjoituksia ja hyppyjä sekä pidempiä tanssisommitelmia.

Flamenco

Tutustutaan flamencon perustekniikkaan: rytmiikkaan, jalkatyöhön ja käsiliikkeisiin. Tehdään lyhyitä tanssisommitelmia.

LatinMix

Kuntolaji jossa yhdistetään eri latino lajeja. Tunti sisältää alkulämmittelyn ja erilaisia tanssisarjoja. Tanssin lisäksikeskkitytään lihaskuntoon ja kordinaattion. Tunti päättyy aina monipuoliseen venyttelyyn. Tulee ja nauti tanssista!

Commercial

Tunneilla harjoitellaan musiikkivideoista tuttuja tanssisarjoja ja haetaan inspiraatiota musiikkivideoiden tanssityyleistä. Tanssityyli on pääasiassa sekoitus hiphop/street-, jazz- ja showtanssitekniikkaa, mutta siihen saatetaan sekoittaa myös muita lajeja tanssista riippuen. Liikekieli on usein tarkkaan ajoitettua, aksentoitua ja siinä hyödynnetään kehon isolaatioita. Musiikkina usein uudet ja vanhat pop-hitit, joita tehdään useampia tunnin aikana. Sopii myös aloittelijoille, ikäsuositus yli 14-vuotiaat

Dany Reiner-Salonen +358451359925 TAI +358451359925 Anna Salonen

©2018 by Danza Familia Academy. Proudly created with Wix.com