Säännöt

Ilmoittautuminen ja ilmoittautumisen peruuttaminen

Oppilas voi osallistua tunneille, kun ilmoittautuminen ja oppilaaksi rekisteröinti on suoritettu. Ilmoittautuminen tehdään kirjallisesti. Ilmoittautuminen on voimassa koko lukuvuoden (syksy-ja kevätlukukausi). Alle 18-vuotiaalta vaaditaan huoltajan allekirjoitus.

Mikäli oppilas ei osallistu kevätlukukauden tunneille asiasta tulee ilmoittaa kirjallisesti tai sähköpostilla toimistoon viimeistään 30.11.2018 mennessä. Syyskauden peruutukset täytyy tehdä viimeistään 1.8.2019 mennessä ennen kuin syyskauden ilmoittautumiset alkavat. Ilmoitus täytyy tehdä, vaikka oppilas peruuttaisi vain osan tunneistaan. Mikäli ilmoitusta ei ole tehty ja oppilas ei osallistu kevätlukukauden tunneille perimme 50 €:n maksun käyttämättömästä oppilaspaikasta.

Maksut

Lukukausimaksut suoritetaan viimeistään eräpäivänä pankkiin. Maksuhuomautuksista peritään 5 euroa. Kesken lukukauden lopettaneiden oppilaiden lukukausimaksuja ei palauteta. Jos erissä maksava oppilas keskeyttää kesken kauden, peritään peruutusmaksu 25 euroa. Lukukausi maksun yhteydessä peritään 10€ rekisterimaksu, jolla katetaan muun muassa kauden aikana tapahtuvat tiedotukset, toimistomaksut sekä esitysvaatteiden ylläpito.

Poissaolot

Sairaudesta johtuvat poissaolot voi hyvittää saman lukukauden aikana oman tai helpomman tason tunneilla, mikäli niillä on tilaa. Poissaolot täytyy ilmoittaa opettajalle tai toimistolle heti kun tiedossa, jotta hyvitys onnistuu. Poissaoloja ei hyvitetä rahassa. Pitkäaikaisen sairauden takia voidaan maksumuutoksista sopia siitä päivästä lukien, kun on otettu yhteyttä koulun toimistoon. Matkalle lähdöstä on ilmoitettava 8 viikkoa ennen matkaa. Kahdella viimeisellä tunnilla ennen joulu- tai kevätnäytöksiä on oltava paikalla, muuten ei voi osallistua näytöksiin.

Vastuu

Opisto ei ole vakuuttanut oppilaita erikseen. Huolehdithan, että nuoren vakuutukset ovat kunnossa. Opettajien vastuu oppilasta rajoittuu tuntiaikaan. Pieniä lapsia ei saa jättää ilman huoltajan valvontaa pukutiloihin. Tanssikoulu ei vastaa toimitiloihin unohdetuista tai sieltä kadonneista varusteista.

Yleistä

Tanssikoululla on oikeus tunti- ja opettajamuutoksiin. Toiminnassa noudatetaan taiteen perusopetuksen 2006 hyväksyttyä yleisen oppimäärän opetussuunnitelma.

Tunneilla

Tunnille tullaan hiukset kiinni sidottuna ja poissa silmiltä. Purukumit, karkit, kellot ja roikkuvat korut otettava turvallisuussyistä pois. Tunneille päälle urheiluvarustus, farkut ja farkkulegginssit ovat ehdoton ei. Housujen olisi hyvä olla joustavat, etteivät estä liikettä. Ota tunnille mukaan juomapullo, jossa vettä. Energiajuomat sekä hiilihapolliset virvoitusjuomat eivät kuulu tanssitunneille.

Muutokset

Osoite- ja puhelinnumeromuutoksista on ilmoitettava välittömästi toimistolle joko sähköpostilla danzafamilia.academy@gmail.com tai soittamalla/tekstaamalla numeroon 040 730 3995 (Dany Reiner-Salonen)

Esitykset

Oppilaalta edellytetään ehdotonta läsnäoloa kevään viimeisillä neljällä (4) tunnilla, jotta hän on valmis esiintymään. Poissaolot ilman pätevää syytä johtavat valitettavasti siihen, että oppilas ei voi esiintyä. Tällä halutaan varmistaa kaikille mukava esiintymiskokemus. Oppilas on velvollinen huolehtimaan koululta saamistaan esiintymisasuista tai esineistä. Jos laina-asu tai -esine katoaa tai menee pilalle, on se korvattava koululle kokonaan koulun määrittelemällä summalla.

Todistukset

Halutessaan todistuksen osallistumisesta tanssin perusopetukseen on oppilaan itse pyydettävä se opettajaltaan tai toimistolta.

Dany Reiner-Salonen +358451359925 TAI +358451359925 Anna Salonen

©2018 by Danza Familia Academy. Proudly created with Wix.com